Skip to main content

Wie is FNV Havens

FNV havens is een vakbond van voor en door de leden uit de haven sector. Met ruim 6000 leden die samen alle subsectoren binnen de havens vertegenwoordigen en vanwege het mondiale karakter ook wereldwijd investeert in Internationale samenwerking. Een bond die investeert in het kennisniveau van haar leden om zo de belangen van haar achterband te kunnen blijven behartigen en zo te kunnen blijven vechten voor iedereen die werkt binnen de havensector.

Vakbondbestuurders

Het team bestaat uit 5 bestuurders die samen verantwoordelijk zijn voor alle Cao-onderhandelingen in de havensector. Daarnaast ondersteunen de bestuurders de campagnes van FNV Havens en helpen zij mee aan de voorbereidingen en organisatie van het Nationaal Havenwerkers Congres van FNV Havens.

Asmae Hajjari

Bestuurder

Asmae Hajjari is ruim 14 jaar werkzaam bij FNV. Na diverse functies binnen FNV te hebben bekleed is Asmae ruim 8 jaar vakbondsbestuurder. Daarnaast is zij bestuurslid van Stichting Veilige Haven (SVH).

Niek Stam

Bestuurder

Niek Stam is ruim 30 jaar als vakbondsbestuurder werkzaam in de havensector. Daarnaast is Niek bestuurslid van SVBPH en vervult hij diverse bestuurlijke functies binnen de Dockers Section van de Internationale Transportfederatie (ITF) en Europese Transportfederatie (ETF).

John Klijn

Bestuurder

John Klijn is ruim 25 jaar vakbondsbestuurder bij FNV en in diverse sectoren actief geweest. Sinds 2 jaar is John vakbondsbestuurder bij FNV Havens. Daarnaast is hij bestuurslid van SVBPH en Stichting Veilige Haven (SVH).

Chant van den Berg

Bestuurder

Chant van den Berg is sinds 2013 werkzaam voor FNV. Zij is sinds 2020 vakbondsbestuurder in de haven. Daarnaast is Chant voorzitter van Het Kolenfonds.

Nuri Alders

Bestuurder

Nuri Alders is sinds 2018 trotse vakbondsbestuurder bij FNV Havens. Voordat Nuri bij FNV Havens aan de slag ging, was hij 22 jaar werkzaam in de Rotterdamse haven en actief kaderlid van FNV Havens.