Skip to main content

DNB ten voeten uit! DNB maakt zich drukker om zichzelf en het kapitaal dan om de gewone verzekerden

10 juli 2019

Beste mensen,

De afgelopen weken laat DNB zich wederom niet van zijn goede kant zien. FNV Havens is inmiddels een juridische procedure gestart tegen de beslissing van DNB inzake de fusie Optas/Aegon. En wederom wordt er niet gereageerd op de brief van onze advocaat.

DNB maakt zich wel druk over zichzelf. De afgelopen weken wordt Niek Stam bestookt met telefoontjes en mailtjes dat de hoofdpersonen van DNB op het dossier Optas/Aegon hun namen verwijderd willen zien in de correspondentie tussen FNV Havens en DNB. Daar ligt dus de prioriteit van DNB. Blijkbaar zijn de betreffende werknemers van DNB niet trots op wat ze gedaan hebben met de verzoeken van FNV Havens dat ze daar niet meer in gekend worden. Ze beroepen zich op het recht van privacy. Dat zal allemaal wel, maar bij rechten horen ook plichten. Waaronder op tijd reageren op brieven van belanghebbenden en niet alleen het veilig stellen van het kapitaal van grote bedrijven en instellingen.

De DNB laat zich zeker niet van zijn goede kant zien. Wij stellen nu alle gevoerde correspondentie ter beschikking zodat jullie daar zelf ook een beeld van kunnen vormen.

Niek Stam
Bestuurder FNV Havens