Skip to main content

Nieuwe bestuurder FNV Havens

15 april 2021

Beste allen,

Wij kunnen jullie laten weten dat na het onverwachte en trieste overlijden van Cees Bos, de formatie van het FNV Haventeam weer op de volle sterkte van 5 fte is.

Per 1 mei 2021 komt Nuri Alders het haventeam versterken. Nuri is zeker geen onbekende in de haven. Nuri heeft 22 jaar in de sjorsector gewerkt bij Unilash en Matrans. Hij heeft daar ook zijn eerste stappen in de medezeggenschap gezet. Als kaderlid vanuit de sjorsector was hij sectorraadslid bij FNV Havens en was hij ook onderdeel van de Havenklas van 2017. Vervolgens heeft hij in 2018 de overstap gemaakt naar FNV, eerst als organizer en in 2020 is hij gestart in de FNV bestuurdersklas. Na afronding van de bestuurdersklas heeft Nuri zijn eerste stappen als bestuurder gezet in de sector Groen/Agrarisch.

Toen de vacature in het Haventeam vrij kwam wist Nuri niet hoe snel hij moest reageren om weer terug te kunnen komen in de Havensector. Na afloop van de gevoerde sollicitatieprocedure was Nuri voor FNV Havens de meest geschikte kandidaat.

Nuri zal de komende maanden ingewerkt worden door de huidige bestuurders en in loop van dit jaar zal de pakketverdeling binnen het bestuurders gilde opnieuw worden bekeken en waar nodig verdeeld worden.

Namens het Haventeam sector Havens,

met vriendelijke groet,

Koen Keehnen - voorzitter SR Havens